Søg
Close this search box.
Eksklusive og udtråler luxus

Træpersienner

Træpersienner

Eksklusive Træpersienner udstråler luxus, varme og harmoni og findes i flere træsorter, med snore eller gjorde i match farver eller kontrast.

Lamelbredder

Vælg mellem 3 lamelbredder; 25, 50 og 65mm.

Gardiner der matcher

Mange muligheder

Med de mange muligheder for individuel tilpasning egner træpersienner sig til både moderne og ældre huse, og så understreger de en indretningsstil uden at dominere.

Flere farver og Træsorter

Træpersienner findes i mange farver og træsorter og kan leveres med snore eller gjorde i match farver eller kontrast.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482733-772s.jpg

Inspiration til træpersienner

Hvor ser jeg priserne?

Da vores træpersienner findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på din træpersienner, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på træpersienner?

Vores træpersienner findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Persienner

Persienner i aluminium fås i over 100 forskellige farver og 4 forskellige bedder.

Duo Roller / Twist

Duo Rollers gør dit hjem unikt ved hver lysstråle, der rammer vinduet. 

Panelgardiner

Panelgardiner er et moderne alternativ til de traditionelle gardiner med rynkebånd.

Insektnet

Hvis du er en af de rigtigt mange danskere, der lider af forårs- og sommerhøfeber,

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.