Søg
Close this search box.
fylder minimalt

Plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner fylder minimalt når de er trukket op og er derfor velegnet til alle vinduer, udestuer, tagvinduer og vinduer med skrå overkant. Betjenes med kæde, snor, greb eller motor – eller som ”cordless” træk / skub i bundlisten.

984-482640-29527s.jpg
førende producenter

Duette Plissé

I de dobbelte Duette plisséer skjules snorene mellem stoflagene, så der ikke er huller i stoffet. De er derfor yderst velegnede hvis der skal være helt mørkt i et rum, som mørklægning.

Form og facon

Plisségardiner har den store fordel, at næsten enhver form og facon kan produceres; skrå, lige, trekanter, runde o.s.v.

Førende producenter

Vores Plisséprogram er produceret af førende producenter og er af højeste kvalitet.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482643-3530s.jpg

Inspiration til plisségardiner

Hvor ser jeg priserne?

Da vores plisségardiner findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på dit plisségardin, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på plisségardiner?

Vores plisségardiner findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Rullegardiner

Rullegardiner er på mode og leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor.

Foldegardiner

Foldegardiner er en flot og praktisk løsning der ikke fylder meget i vindueskarmen.

Mørklægning

Mørklægningsgardiner er et stort hit især til soveværelser og børneværelser.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er som lysdæmpere der regulerer lysstyrken.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.