Søg
Close this search box.
Et moderne alternativ

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner er et moderne alternativ til de traditionelle gardiner med rynkebånd. Udtrykket er stramt og stilrent. Systemet er fleksibelt og funktionelt og paneler kan laves i næsten alle stoffer eller i det mere stive rullegardinslærred.

Vask

Alt efter stofvalg kan panelgardiner vaskes. De er nemme at tage ned og montere igen, da de sidder fast med velcro foroven.

984-482666-12608s.jpg
Stort udvalg

Frit valg

Du kan frit vælge imellem alle bussens stoffer. Det store udvalg gør, der er mange varierede løsninger. Lette luftige blandet med de mere tætte og tunge stoffer giver uanede varianter. Det er dig der bestemmer – kun fantasien sætter grænser.

Enkelt

I takt med at du skifter sofapuder, lampeskærme og tæpper, får du let og enkelt også nye gardiner ved kun at skifte nogle af panelerne.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Inspiration til panelgardiner

Hvor ser jeg priserne?

Da vores panelgardiner findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på dit panelgardin, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på panelgardiner?

Vores panelgardiner findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Duo Roller / Twist

Duo Rollers gør dit hjem unikt ved hver lysstråle, der rammer vinduet. 

Insektnet

Hvis du er en af de rigtigt mange danskere, der lider af forårs- og sommerhøfeber,

Screens udvendig

Vores udvendige Screens fremstilles efter mål og skal monteres af en faginstallatør. 

Markiser

En markise er en effektiv afskærmning mod solen og vil derudover forlænge din aften.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.