Søg
Close this search box.
Fremstilles efter mål

Screens udvendig

Screens udvendig

Vores udvendige Screens fremstilles efter mål og skal monteres af en faginstallatør. En TextilRing/Somfy ekspert kan hjælpe dig med rådgivning om hvad du bør vælge og  kan klare hele installationen, så du vil garanteret føle dig tryg.

Screens eller udvendige persienner er perfekt til alm. vinduer, kanapper eller skråvinduer som eks. Velux.

Udvendig Persienner

En facadepersienne kan være dekorativ på hvilken som helst facade, tidssvarende eller traditionel. Det unikke design af persienner indebære at du kan lege med lyssætningen i boligen, skabe stemningsfuld belysning eller oplyse et sted kraftigt. 

Virker som solfilter

Perfekt til bla. Kanapper

Karnapper giver ofte en bolig, som bader i sollys, pga. de store glasflader til verden udenfor. Selv om karnappen tit er en meget attraktiv del af boligen, kan det også skabe en del problemer. Udvendige screens virker som et solfilter samtidig med at de beskytter mod nysgerrige øjne.

 Så kan du nyde alle fordelene ved din flotte karnap, samtidig med at du slipper for ulemperne.

984-482695-3053s.jpg
Specielt stof med termoeffekt

Klima Screens

KLIMA Screens er et helt almindeligt rullegardin med et helt specielt stof som har en termoeffekt der holder varmen ude om sommeren og holder varmen inde om vinteren, men derudover er der indbygget antimikrobiel beskyttelse for at bekæmpe mikrober der kan forårsage pletter, lugtgener eller produktforringelse.

Derfor er KLIMA Screens lettere at rengøre og vil være renere og pænere i længere tid. KLIMA Screens kan med fordel anvendes som indvendig og / eller udvendig solafskærmning. Du kan kontrollere solens varmestråling uden at blokere for lysindfaldet.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Inspiration til screens udvendig

Hvor ser jeg priserne?

Da vores Screens findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på Screens?

Vores Screens findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Insektnet

Hvis du er en af de rigtigt mange danskere, der lider af forårs- og sommerhøfeber,

Markiser

En markise er en effektiv afskærmning mod solen og vil derudover forlænge din aften.

Det intelligente hjem

Med SOMFY motorstyring/io-homecontrol, kan du styre al din solafskærmning.

Gardiner

Stort & spændende sortiment i gardinstof. Fra det moderne, til det mere klassiske look.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.