Søg
Close this search box.
Holder insekterne ude

Insektnet

Insektnet

Hvis du er en af de efterhånden rigtigt mange danskere, der lider af forårs- og sommerhøfeber, eller bare ikke ønsker at få insekter indendørs, kan vi hjælpe dig. Insektnet fås til Velux vinduer, alm. vinduer og døre.

Fordele

Vores insektnet har mange fordele. De fylder meget lidt, de er lette at installere og så installeres de uden fjedersystem eller optrækssnore, herved øges nettets holdbarhed.

Effektivt mod pollen

Formindsk din pollenallergi

Næsen stopper, øjnene klør og tårerne løber. Det svier i luftvejene, og du begynder at få besvær med at trække vejret. Ja, det er forår og sommeren står for døren. Men fortvivl ikke. Med insektnet, kan du på én og samme tid mindske risikoen for høfeber og holde generende insekter ude.

Pollen

Vores insektnet er så effektive, at de bortfiltrerer alle græspollen, hele 99 procent af alle birkepollen, 94 procent af alle nældepollen, mens 90 procent af alle ambrosiapollen filtreres bort.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482677-13340s.jpg

Inspiration til insektnet

Hvor ser jeg priserne?

Da vores insektnet findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på dit insektnet, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på insektnet?

Vores insektnet findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Panelgardiner

Panelgardiner er et moderne alternativ til de traditionelle gardiner med rynkebånd.

Screens udvendig

Vores udvendige Screens fremstilles efter mål og skal monteres af en faginstallatør. 

Markiser

En markise er en effektiv afskærmning mod solen og vil derudover forlænge din aften.

Det intelligente hjem

Med SOMFY motorstyring/io-homecontrol, kan du styre al din solafskærmning.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.