Søg
Close this search box.
Mere end 350 farver

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner er på mode og leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor. Vælg mellem flere flotte afslutninger, fx aluminiumslister og tungekanter. Perfekte til alm. vinduer eller skråvinduer som eks. Velux.

UV stråler

Beskyt dine møbler og øvrig indretning mod UV stråler. Rullegardiner fås let transperente så du stadig kan se ud selvom der er rullet ned, og din bolig forbliver behalig sval om sommeren.

984-482633-28155s.jpg
Et stort udvalg

Passer til ethvert hjem

Vælg mellem mere end 350 farver/design med eller uden detalje, eller som mørklægning. Den enkle, stramme løsning passer til ethvert hjem.

Rullegardiner med motor

Batteridrevet eller med solcelle og betjenes med en fjernbetjening. Du slipper for hængende snore eller kæder, er også egnet til store højder eller svært tilgængelige vinduer. En bekvem løsning som ikke er til at undvære hvis man først har prøvet det.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardiner og solafskærmningsprodukter. 

984-482631-24958s.jpg

Inspiration til rullegardiner

Hvor ser jeg priserne?

Da vores rullegardiner findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på rullegardinet, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på rullegardiner?

Vores rullegardiner findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Gardiner

Stort & spændende sortiment i gardinstof. Fra det moderne, til det mere klassiske look.

Plisségardiner

Plisségardiner fylder minimalt når de er trukket op og er velegnet til alle vinduer.

Foldegardiner

Foldegardiner er en flot og praktisk løsning der ikke fylder meget i vindueskarmen.

Mørklægning

Mørklægningsgardiner er et stort hit især til soveværelser og børneværelser.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.