Søg
Close this search box.
Gør dit hjem unikt

Duo Roller / Twist

Duo Roller

Duo Rollers gør dit hjem unikt ved hver lysstråle, der rammer vinduet. Rullegardinets stof består af to lag, stribevis over hinanden – den ene stribe gennemsigtig, den anden ugennemsigtig. Du kan selv bestemme lysets indfaldsvinkel ved at bevæge de to striber i forhold til hinanden. 

Farver

Duo stofgardiner fås i over 50 smukke naturfarver og stærkere farver.

984-482704-5510s.jpg
Bestem selv lysets indfaldsvinkel

Mørklægning

Duo Roller fås også som mørklægning, og med eller uden motor.  Da du selv kan bestemme lysets indfaldsvinkel ved at bevæge de to striber i forhold til hinanden, har du her et solgardin og et mørklægningsgardin i et og samme gardin.

UV stråler

Beskyt dine møbler og øvrig indretning mod UV stråler. Duo Roller er let transperente i striber så du stadig kan se ud selvom der er rullet ned, og din bolig forbliver behalig sval om sommeren.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482701-1677s.jpg

Inspiration til Duo Roller / Twist

Hvor ser jeg priserne?

Da vores Duo Roller findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på din Duo Roller, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på Duo Roller?

Vores Duo Roller findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Træpersienner

Eksklusive træpersienner udstråler luxus, varme og harmoni.

Panelgardiner

Panelgardiner er et moderne alternativ til de traditionelle gardiner med rynkebånd.

Insektnet

Hvis du er en af de rigtigt mange danskere, der lider af forårs- og sommerhøfeber,

Screens udvendig

Vores udvendige Screens fremstilles efter mål og skal monteres af en faginstallatør. 

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.