Søg
Close this search box.
Perfekt til soveværelser

Mørklægning

Mørklægning

Mørklægningsgardiner er et stort hit især til soveværelser og børneværelser. Der er mange forskellige typer mørklægningsgardiner, bla. Rullegardiner, plissegardiner og alm. fortræksgardiner. Nogle kan leveres med motor så man kan lukke af for lyset blot med ’et tryk på fjernbetjeningen.

Duo Rollers

Duo Rollers fås også som mørklægning, og med eller uden motor. Rullegardinets stof består af to lag, stribevis over for hinanden – den en stribe gennemsigtig, den anden ugennemsigtig. Du kan selv bestemme lysets indfaldsvinkel ved at bevæge de to striber i forhold til hinanden. Dvs. her har du et solgardin og et mørklægningsgardin i et og samme gardin.

984-482662-22829s.jpg
Fuldstændigt mørkt

Lightblock

Nu er det muligt fuldstændigt at mørklægge et vindue, så du kan sove uden at blive generet af sollys eller gadebelysning. Lightblock har ingen wirer eller snore, men kommer med en energiskinne der er let at montere, uden skruer, og som går ind i gardinet og dermed blokerer alt lys mod at trænge igennem vinduet.

Erhverv

De fleste møde og undervisningslokaler behøver mørklægning af den ene eller anden art . Her er det en perfekt løsning at kombinerer det med motorer, så man med ’et tryk på fjernbetjeningen, kan lukke alt lys ude på en gang.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482661-10884s.jpg

Inspiration til mørklægning

Hvor ser jeg priserne?

Da vores mørklægning findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på dit mørklægning, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på mørklægning?

Vores mørklægning findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Foldegardiner

Foldegardiner er en flot og praktisk løsning der ikke fylder meget i vindueskarmen.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er som lysdæmpere der regulerer lysstyrken.

Persienner

Persienner i aluminium fås i over 100 forskellige farver og 4 forskellige bedder.

Træpersienner

Eksklusive træpersienner udstråler luxus, varme og harmoni.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.