Søg
Close this search box.
Erhvervsservice med mange års erfaring

Erhverv

Erhverv

TextilRingens erhvervsservice bygger på mange års erfaring og samarbejde med nogle af landets mest anerkendte leverandører inden for gardiner og solafskærmning. Vores gardinkonsulenter er professionelle fagfolk, der rådgiver omkring den ideelle gardin og solafskærmningsløsning til jeres arbejdsplads. Med den rigtige løsning til jeres virksomhed, er I sikret et sundt indeklima, hvilket er vigtigt for et godt arbejdsmiljø.

Høj kvalitet og garanti

Vores solafskærmningsprodukter er produceret af førende fabrikker i udlandet og af højeste kvalitet. Derfor er en investering i solafskærmning fra TextilRingen, jeres garanti for en kvalitets løsning.

984-482727-26725s.jpg
Markedets bedste kvalitet

Professionel rådgivning

TextilRingens erhvervsservice giver jeres virksomhed kvalificeret og konstruktiv rådgivning, når I skal vælge gardiner eller solafskærmning.

Komplet løsning

Bliver vi enige om en løsning, kan vi stå for både opmåling, montering og færdiggørelse. I har derved en sikkerhed for et godt og holdbart resultat.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482723-23796s.jpg

Inspiration erhverv

Hvor ser jeg priserne?

Da vores produkter findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på produkterne?

Da vores produkter findes i utrolig mange farvenuancer, er det umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Gardinbus

Thermo Plissé & Klima Screen er de 2 typer af gardiner der har en gavnlig effekt. 

Klima

Thermo Plissé & Klima Screen er de 2 typer af gardiner der har en gavnlig effekt. 

Gardineksperter

Vi har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning & service.

Finansiering

Vælg rente- og gebyrfri finansering. Du kan også blive godkendt inden du handler. 

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.