Søg
Close this search box.
Effektiv afskærmning mos solen

Markiser

Markiser

En markise er en effektiv afskærmning mod solen og vil derudover forlænge din aften på terrassen. Ikke alene holder den på varmen, men den skærmer også mod duggen. Vi har flere typer stel, alt efter monteringsmuligheder og ønsker til design og stil. Dugen fås i mange dejlige farver, både ensfarvede og stribede og markiserne kan leveres med håndsving eller motor.

Markedets bedste kvalitet

Styr din markise

Hvis du ikke ønsker selv at dreje din markise ud eller ind, fås den naturligvis også med el-motor. Og hvis du gerne vil have fuldstændig styr på markisen, kan det ske med en sol- og vindvagt, som aktiveres indefra med en fjernbetjening.

Parasoller og Læskærme

Vi kan selvfølgelig også levere professionelle parasoller og læskærme i markedets bedste kvalitet Markilux, som den all-round leverandør af solafskræmning, TextilRingen er.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482682-6298s.jpg

Inspiration til markiser

Hvor ser jeg priserne?

Da vores markiser findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på din markise, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på markiser?

Vores markiser findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 3 til 4 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Screens udvendig

Vores udvendige Screens fremstilles efter mål og skal monteres af en faginstallatør.

Det intelligente hjem

Med SOMFY motorstyring/io-homecontrol, kan du styre al din solafskærmning.

Gardiner

Stort & spændende sortiment i gardinstof. Fra det moderne, til det mere klassiske look.

Rullegardiner

Rullegardiner er på mode og leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.