Søg
Close this search box.
Godt indeklima

Klima

Klima gardiner

THERMO PLISSÉ & KLIMA SCREEN er de 2 typer af gardiner der har en særdeles gavnlig effekt på indeklimaet og på energiforbruget som dermed giver en besparelse på CO2 forbruget.

THERMO PLISSE har en stor effekt på reduktion i varmetabet med helt op til 48 % i eksisterende huse/lejligheder. Det kan være dyrt og omstændeligt med udskiftning til nye vinduer eller mere isolering i væggene, derfor er Thermo Plisse ikke kun en bedre løsning, men også en billigere løsning.

KLIMA SCREEN er et helt almindeligt rullegardin med et helt specielt stof. Ligesom det andet KLIMAGARDIN har KLIMA SCREEN en termoeffekt der holder varmen ude om sommeren og holder varmen inde om vinteren, men derudover er der indbygget antimikrobiel beskyttelse for at bekæmpe mikrober der kan forårsage pletter, lugtgener eller produktforringelse. KLIMA SCREEN er derfor lettere at rengøre og vil være renere og pænere i længere tid. KLIMA SCREEN kan med fordel anvendes som indvendig og / eller udvendig solafskærmning. Du kan kontrollere solens varmestråling uden at blokere for lysindfaldet.

Unknown-kopi-scaled.jpg
Bløde & behaglige toner

Betjen dit rullegardin med solenergi

Som noget helt nyt kan vi tilbyde motoriserede rullegardiner drevet af solceller – gratis og bæredygtigt energi

  • Ingen ledninger
  • Batteriet oplades af solcellen
  • Nemt at installere
  • Smalt fotovoltaisk panel
  • 100% selvstyrende
Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482731-21216s.jpg
Fastgøres diskret på vinduet

Hvordan virker det med solceller?

Solpanelets kompakte størrelse medfører, at det kan fastgøres diskret på vinduets indvendige flade. Solenergien, som opfanges af de fotovoltaiske celler, lagres i et specielt NiMH-batteri (medfølger), hvilket driver Somfy WireFree™ drevet som aktiverer den indendørs afskærmning.

Solceller er en effektiv løsning i de fleste tilfælde Passer til alle geografiske områder, også der hvor der kun er lidt sol. Virker med nord-, syd-, øst og vestvendte vinduer. Kan bruges med enkelt-, dobbelt eller energi-effektive ruder.

Få gode råd om Klimagardiner fra gardinbussen

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du sparer på varmeregningen om vinteren eller holder stuen kølig på en varm sommerdag? Så ring efter en gardinbus med en gardinfagmand, der kan rådgive om hvilke Klimagardintyper, som passer til dit hjem. I gardinbussen kan du samtidig se vareprøver på de 2 typer af Klimagardiner – THERMO PLISSÉ og KLIMA SCREEN.

Hvorfor ikke både forskønne dit hjem med flotte nye gardiner samtidig med, at du kan spare på energien og skåne miljøet! Bestil ganske uforpligtende en gardinbus allerede i dag og få kompetent rådgivning.

Gardinbus

Når gardinbussen kommer på besøg, kan du læne dig tilbage og nyde inspirationen.

Erhverv

TextilRingens erhvervsservice bygger på mange års erfaring og samarbejde.

Gardineksperter

Vi har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning & service

Finansering

Vælg rente- og gebyrfri finansering. Du kan også blive godkendt inden du handler.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.