Søg
Close this search box.
Effektiv afskærmning mos solen

Det intelligente hjem

Det intelligente hjem

Med SOMFY motorstyring/io-homecontrol, kan du styre al din solafskærmning – både ude og inde. Eller du kan lade hele huset styre af en SOMFY Tahoma boks via din computer, smartphone eller din tavle-pc, så du kan kontrollere f.eks. lys, varmeindfald, el opvarmning, belysning, døre og vinduer i huset døgnet rundt. Bliv kontaktet af en SOMFY EXPERT og få råd og vejledning.

Garanti

Der ydes 5 års garanti på alle produkter fra Somfy

984-482689-6637s.jpg
Markedets bedste kvalitet

Tilslutning

Det gode er, at alt dette ikke kræver kompliceret teknik. Det eneste du skal gøre, er at forbinde TaHoma boksen til dit nuværende bredbånd. Herefter kan du forbinde et ubegrænset antal io og RTS styrede produkter.

Hvor du end er, så kan du kontrollere udstyret i dit hjem

Du kan håndtere alt udstyr i dit hjem fra arbejdet eller til og med på rejsende fod via pc, smartphone eller en tavle-pc. Du kan når som helst kontrollere tilstanden af et bestemt udstyr i realtid – åben eller lukket, til eller fra – og gribe ind ved behov.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

984-482690-3891s.jpg

Inspiration til det intelligente hjem

Hvor ser jeg priserne?

Da vores produkter findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget?

Vores produkter findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Markiser

En markise er en effektiv afskærmning mod solen og vil derudover forlænge din aften.

Gardiner

Stort & spændende sortiment i gardinstof. Fra det moderne, til det mere klassiske look.

Rullegardiner

Rullegardiner er på mode og leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor.

Plisségardiner

Plisségardiner fylder minimalt når de er trukket op og er velegnet til alle vinduer.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.