Søg
Close this search box.
flot og praktisk løsning

Foldegardiner

Foldegardiner

Foldegardiner er en flot og praktisk løsning der ikke fylder meget i vindueskarmen. Nem at betjene med kædetræk eller endeløs snor. Kan hånd- eller maskinvaskes alt efter stofvalg og forarbejdning.

Dansk produceret 

Vi stiller store krav til syningen, derfor bliver alle foldegardiner syet på vores egen systue i Randers.

984-482625-29562s.jpg
Utalige muligheder

Forskellige modeller

Vi kan levere mange forskellige typer af liftsystemer / foldegardiner. Systemerne findes i de traditionelle systemer med velcro, og i de nye moderne kassette-liftsystemer. Nogle modeller kan sågar leveres med motor og fjernbetjening.

Frit valg 

Du kan frit vælge imellem alle butikkens gardinstoffer. Det store udvalg i stoffer, og de mange varierede systemtyper gør dine muligheder uanede. Det er dig der bestemmer – kun fantasien sætter grænser.

Gratis & uforpligtende

Gratis besøg af vores gardinbus i hele landet

Vi er altid klar med et godt tilbud. Bestil en gratis gardinbus herunder, så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Inspiration til foldegardiner

Hvor ser jeg priserne?

Da vores foldegardiner findes i flere forskellige kvaliteter og dermed også i flere forskellige priskategorier, har vi ikke priser på vore hjemmeside. Har du spørgsmål ang. priser så kontakt os for mere information. Det er vigtigt du kender målet på dit foldegardin, når du kontakter os. 

Hvor finder jeg farve udvalget på foldegardiner?

Vores foldegardiner findes i utrolig mange farver, det er umuligt at vise dem alle, derfor har vi valgt slet ikke at vise farver på vores hjemmeside. Gardinkonsulenten har, ved et besøg hjemme hos dig, en masse farveprøver med som du kan vælge imellem. 

Hvor lang er leveringstiden fra jeg bestiller til jeg får monteret?

Leveringstiden er 2 til 3 uger, der kan dog forekomme lidt længere leveringstid i højsæsonen som er fra april til og med august.

Få gratis besøg af vores gardinbus

Med TextilRingen gardinbus får du:

Plisségardiner

Plisségardiner fylder minimalt når de er trukket op og er velegnet til alle vinduer.

Mørklægning

Mørklægningsgardiner er et stort hit især til soveværelser og børneværelser.

Lamelgardin

Lamelgardiner er som lysdæmpere der regulerer lysstyrken.

Persienner

Persienner i aluminium fås i over 100 forskellige farver og 4 forskellige bedder.

Gratis & uforpligtende

Få besøg af gardinbussen

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter.  

1.

Udfyld formularen – herefter vil du blive kontaktet af kundeservice som kan besvare dine spørgsmål eller i kan sammen finde en tid til et konsulentbesøg. Fortæl kundeservice hvad du har i tankerne.

2.

Gardinbussen ankommer – inden for den aftalte tid. Gardinkonsulenten har prøver med ind til dig, så du kan se farver m.m. inden du beslutter dig for, hvad der passer bedst til din nuværende bolig. Gardinkonsulenten hjælper dig gerne så du træffer det rigtige valg. 

3.

Bestilling sættes i produktion – så snart du har bekræftet tilbuddet. Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du har valgt, men den vil ofte ligge på mellem 2 – 3 uger. Hvis du ikke har aftalt monterings dag og tid med Gardinkonsulenten, vil du blive kontaktet af kundeservise når varen er klar til montering.